Insolventa firme

Primăria Constanţa, asociat în firmă Telegondola-Mamaia SRL, în insolvenţă. Procesul a primit un nou termen

Dosarul în care societatea comercială Telegondola-Mamaia SRL, printre asociaţii căreia se află şi Primăria Municipiului Constanţa, a solicitat şi a obţinut intrarea în insolvenţă, a primit un nou termen.
  
Alina Elena Marin, judecător sindic din Tribunalul Constanţa, învestit cu soluţionarea cauzei, va redeschide dosarul pe data de 17 septembrie.
 
Conform Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, prin cererea înregistrată pe rolul Tribunalului Constanţa sub nr. 47/118/2012, SC Telegondola-Mamaia SRL a solicitat deschiderea procedurii insolvenţei, prin reorganizarea activităţii, în baza unui plan, motivată de împrejurarea că societatea comercială se află în stare de insolvenţă, înregistrând datorii certe, lichide şi exigibile, a căror scadenţă a depăşit termenul de 30 de zile. Totodată, debitoarea a solicitat numirea în calitate de administrator judiciar a Continvest Insolvenţă SPRL.
 
SC Telegondola-Mamaia SRL are sediul social în Mamaia, staţie pornire Perla. Ca asociaţi persoane juridice apar SC Mamaia SA, cu sediul social în Vila 26, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 53,49%, şi Municipiul Constanţa, cu sediul social pe bulevardul Tomis, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 46,51%. Administrator special este Marian Ştefan, născut la data de 13.04.1949, în Caracal, Olt. Firma are ca obiect de activitate „transporturi aeriene de pasageri“.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tribunalul s-a pronunţat în dosarul privind insolvenţa firmei Telegondola-Mamaia SRL

19 Mar 2019 379

Primăria Constanţa, asociat Insolvenţa firmei Telegondola-Mamaia SRL, amânată pentru 2019

06 Nov 2018 619

Insolvenţa societăţii Telegondola-Mamaia a primit un nou termen

18 Sep 2018 610

Primăria Constanţa, reprezentată de avocatul lui Nicuşor Constantinescu Insolvenţa societăţii Telegondola-Mamaia SRL, amânată. Aproape 40 de termene

28 Jun 2017 3080