Se cere insolvența United For Food & Livestock SRL, din județul Constanța, specializată în activități auxiliare pentru creșterea animalelor!

 
 
  • United For Food & Livestock SRL se ocupă de activități auxiliare pentru creșterea animalelor, are sediul în Dorobanțu, județul Constanța, și este controlată de cetățeanul iordanian Ghousheh Ala Abdelrazzaq Ahmad.
  • Conform Termene.ro, United For Food & Livestock SRL a declarat pentru anul 2022 o cifră de afaceri netă de 141.363.815 de lei (aprox. 28 de milioane de euro).
 
Pelei Alexandru - Intreprindere Individuală cere intrarea în insolvență a companiei United For Food & Livestock SRL, cu sediul în Dorobanțu, județ Constanța, firmă specializată în activități auxiliare pentru creșterea animalelor. Conform Termene.ro, United For Food & Livestock SRL a declarat pentru anul 2022 o cifră de afaceri netă de 141.363.815 de lei (aprox. 28 de milioane de euro).
 
Cererea Pelei Alexandru - Intreprindere Individuală a fost înregistrată pe rolul Tribunalului Constanța, dosar 1761/118/2024 cu obiect „deschiderea procedurii la cererea creditorului“, cauză în care Pelei Alexandru - Intreprindere Individuala cu sediul ales are calitatea de creditor, iar  United For Food & Livestock SRL este debitor.
 
Conform portalului instanțelor de judecată, nu a fost fixat un prim termen de judecată.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 18 martie 2024, SC United For Food & Livestock SRL se ocupă de activități auxiliare pentru creșterea animalelor, are sediul în Dorobanțu, județul Constanța, și este controlată de cetățeanul iordanian Ghousheh Ala Abdelrazzaq Ahmad.
 
SC United For Food & Livestock SRL este administrată de Ghousheh Ala Abdelrazzaq Ahmad și de Ahmad Khaled Hussein Okkeh, tot din Iordania.
 
Pentru anul 2022, cu aproximativ 31 de angajați, United For Food & Livestock SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 141.363.815 de lei și un profit net de 2.448.024 de lei.

Facem precizarea că am încercat să obținem un punct de vedere de la oficialii United For Food & Livestock SRL, însă demersul nostru nu a fost posibil.

În cazul în care oficialii United For Food & Livestock SRL vor dori totuşi să transmită un punct de vedere cu privire la dosar, acesta va fi publicat în cel mai scurt timp.    

PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Tribunalul Constanța, termen azi în dosarul în care se cere insolvența SNH Gold Imperial SRL, controlată de Stere Halep, tatăl Simonei Halep

 
Veste șoc pentru Organizaţia Studenţilor Basarabeni la Tribunalul Constanța! (MINUTĂ)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.