Spada Sistem Comunication SRL, cu mai multe contracte publice, a intrat în insolvență! (MINUTĂ)

 
 
  • Pentru anul 2022, conform Termene.ro, Spada Sistem Comunication SRL a raportat (cu 20 de angajați) o cifră de afaceri netă de 1.203.729 de lei și un profit net de 213.662  de lei. 
  • În trecut, Spada Sistem Comunication SRL a încheiat mai multe contracte publice, iar printre autoritățile publice se află comuna Topraisar, comuna Bărăganu și comuna Amzacea.  
 
 
Societatea comercială Spada Sistem Comunication SRL, cu sediul social pe bulevardul Mamaia, în municipiul Constanța, specializată în activități de protecție și gardă, a intrat în insolvență!  
  
Decizia a fost luată joi, 14 decembrie 2023, de Tribunalul Constanța, în dosarul 8484/118/2023.
 
Instanța a desemnat, în mod provizoriu, în calitate de lichidator judiciar pe Grecu Nicola.
 
Oficial!
 

Admite cererea formulată de debitoarea Spada Sistem Comunication SRL. înmatriculată în registrul comerţului reprezentată prin lichidator Grecu Nicola, In temeiul art. 71 alin. 1 coroborat cu art. 38 alin 2 lit. d) din Legea nr 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă:
 
Dispune deschiderea procedurii simplificate a insolventei fata de debitoarea Spada Sistem Comunication SRL, înmatriculată în registrul comerţului.
 
În temeiul art. 73 si art. 45 alin. 1 lit. d coroborat cu art. 57 alin. 1 din Legea nr. 85/2014: Desemnează, în mod provizoriu, în calitate de lichidator judiciar pe Grecu Nicola, cu un onorariu fix de 7.000 lei exclusiv TVA şi onorariu variabil de 10% din totalul sumelor recuperate în contul averii debitoarei, care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 64 din lege. In temeiul art. 99 din Legea nr. 85/2014, dispune ca lichidatorul judiciar să efectueze notificările prevăzute la art. 100 din lege, iar în condiţiile art. 76, va comunica hotărârea de deschidere a procedurii simplificate insolvenţei către toate băncile unde debitorul are deschise conturi.
 


Fixează termenul limita pentru depunerea creanţelor la 26.01.2024. Stabileşte termenul de verificare a creanţelor, de întocmire şi publicare în BPI a tabelului preliminar de creanţe la 05.02.2024.
 
Termenul de depunere la tribunal a contestaţiilor este de 7 zile de la publicarea în BPI a tabelului preliminar. Termenul pentru definitivarea tabelului creanţelor este 29.02.2024. Stabileşte data primei şedinţe a adunării creditorilor la data de 09.02.2024, ora 12, la sediul lichidatorului judiciar.

 
Termenul de depunere de către creditori a opoziţiilor la sentinţa de deschidere a procedurii este de 10 zile de la primirea notificării.
 
În conformitate cu art. 76 din Legea nr. 85/2014, dispune comunicarea prezentei hotărâri către instanţele judecătoreşti din circumscripţia Tribunalului Constanţa, în a căror jurisdicţie se află sediul debitorului declarat la Oficiul Registrului Comerţului Constanta, iar potrivit art. 99 lichidatorul judiciar va notifica deschiderea procedurii creditorilor, debitoarei si Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanta în vederea efectuării menţiunii.
 
Potrivit art. 101 din lege, lichidatorul judiciar va efectua, în termen de 60 de zile, inventarierea bunurilor din averea debitoarei. Fixează termen de judecată la 25.03.2024, ora 09.00, complet F12. Executorie. Cu apel în 7 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Constanţa. Pronunţată astăzi, 14.12.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.

 
Despre Spada Sistem Comunication SRL
 
Potrivit Termene.ro, Spada Sistem Comunication SRL a fost fondată în martie 2011, iar ca asociat unic apare Popa Gigi, acesta figurând și în Asociatia Detectivilor Particulari Spada Security Guard SRL (inactivă fiscal/suspendare procedură faliment) și în Asociatia Detectivilor Particulari Spada Security Guard & Escort SRL (insolvență).
 
În trecut, Popa Gigi a figurat în A.D.P.Spada Security SRL, în Maria Irina SRL și în Asocicația Detectivilor Partic.Spada SRL, radiate.
 
Pentru anul 2022, conform Termene.ro, Spada Sistem Comunication SRL a raportat (cu 20 de angajați) o cifră de afaceri netă de 1.203.729 de lei și un profit net de 213.662  de lei.
 
În trecut, Spada Sistem Comunication SRL a încheiat mai multe contracte publice, iar printre autoritățile publice se află comuna Topraisar, comuna Bărăganu și comuna Amzacea.  
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Fundaţia Fantasio, din Constanța, în faliment! Dosarul, amânat pentru la anul

 
Oficial!
KLD Services SRL, din Constanța, intră în insolvență! (MINUTĂ)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.