Sute de contracte publice Geocor Trade Imp-Exp SRL, din Constanța, a intrat în insolvență!


 
  • Printre autoritățile contractante se află Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei“, Unitatea Militară 02022 Constanța - Baza Logistică Navală, Penitenciarul Spital Târgu Ocna, Școala Naționala de Pregătire a Agenților de Penitenciare TG. Ocna, Penitenciarul cu Regim de Maximă Siguranță Iași și Penitenciarul Codlea.

Tribunalul Constanța a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenţei împotriva SC Geocor Trade Imp-Exp SRL.
 
Instanța a desemnat, în mod provizoriu, în calitate de administrator judiciar pe Gedex I.P.U.R.L. 
 
Noul termen a fost stabilit pentru data de 23 octombrie 2023.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 12 iulie 2023, Geocor Trade Imp-Exp SRL a fost fondată în urmă cu 21 de ani, se ocupă de comerțul cu ridicata al carnii si produselor din carne și are sediul social pe strada Sola 123, Constanța.
 
Asociat unic și administrator este Nedelcu Leonard Cristian, care mai apare în NED COM SRL (insolvență), iar în trecut a figurat în CORADI INVEST SRL (radiată).
 
Cu 9 angajați, firma a declarat o cifră de afaceri netă 2022 a fost de 11.215.314 de lei și o pierderea netă de 4.735.250 de lei.
 
Printre autoritățile contractante se află Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei“, Unitatea Militară 02022 Constanța - Baza Logistică Navală, Penitenciarul Spital Târgu Ocna, Școala Naționala de Pregătire a Agenților de Penitenciare TG. Ocna, Penitenciarul cu Regim de Maximă Siguranță Iași și Penitenciarul Codlea.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Judecătorii explică de ce a intrat în insolvență Middle East Parteners SRL, firma pe care a funcționat restaurantul Beirut, din Constanța
 
Romned SA în insolvență! Judecătorii au stabilit un nou termen în proces
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.