Vedetele au trait emoţii intense în primul roller coaster indoor din Europa de Est

LaLa Band in roller coaster: http://www.youtube.com/watch?v=JXmGnRQrkA4

 

Adela Popescu si Sore in roller coaster: http://www.youtube.com/watch?v=YjzIQVg8vMA

DJ Wanda, Bianca Ionita, Cristina Cioran si Paula Chirila in roller coaster: http://www.youtube.com/watch?v=RwIB048meak

C.R.B.L. - concert roller coaster - http://www.youtube.com/watch?v=KLEc740-1n0

Primul roller coaster indoor din Europa de Est a fost inaugurat aseară, în parcul de distracţii Zorky's Planet din incinta AFI Palace Cotroceni, în prezenţa a peste 200 de invitaţi, printre care s-au numărat multe vedete din showbiz.

Membrii trupei LaLa Band, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Amalia Năstase, însoţită de cele două fiice ale sale, Alessia şi Emma, Răzvan Fodor, împreună cu fiica lui, Diana, C.R.B.L., Andreea Ibacka, DJ Wanda, Roxana Iliescu, alături de cele două fetiţe ale sale, Teresa şi Vanessa, Bianca Ioniţă, Cristina Cioran, Paula Chirilă, Şopârlă (ex- Animal X), Amna, Sylvia, Elvira Deatcu, Sonia Argint-Ionescu (TVR), alături de băieţii ei, Marc şi Eric, Ana-Maria Ioniţă (Antena 1), Anca Dumitrescu (Digi 24) şi Victoria Blohina, alături de fiul ei şi al lui Victor Piţurcă, Edan, au luat parte la petrecerea prilejuită de lansarea ineditului roller coaster.

Mulţi invitaţi şi-au luat inima în dinţi şi s-au urcat în trenuleţul care circulă pe şinele suspendate cu o viteză de 45 km/h.

După discursul inaugural al Luciei Prăjişteanu (Director General Britta Trading SRL) şi al lui Israel Visel, Manager of Romania Malls Division & AFI Palace Cotroceni), Adela Popescu s-a aventurat în palpitanta călătorie având-o alături pe Sore, cunoscuta solistă din LaLa Band.

Emoţii mari a avut şi Paula Chirilă care, după ce s-a plans că are rău de înălţime, a fost convinsă de colega ei de emisiune, Cristina Cioran, şi de Bianca Ioniţă şi DJ Wanda, să urce alături de ele în vagonul trenuleţului şi să îşi înfrângă teama. Astfel se face că, după prima cursă, Paula Chirilă a cerut să se mai dea de două ori în roller coaster.

Roxana Iliescu a parcurs, la rândul ei, trei trasee în roller coaster, declarându-se entuziasmată de întreaga experienţă.

Membrii trupei LaLa Band au susţinut un concert care a atras zeci de fani în afara locului de joacă rezervat pentru eveniment. Admiratorii au scandat numele idolilor lor şi au izbucnit în tipete atunci când aceştia au ieşit din zona evenimentului pentru a-i saluta.

Artiştii s-au urcat, la rândul lor, în roller coaster, imediat după ce au terminat recitalul, şi au realizat două trasee, unul după celălalt, în marea de ţipete ale fanilor lor.

Evenimentul a fost prezentat de George Vintilă, iar unul din momentele cheie ale serii a fost recitalul lui C.R.B.L..şi momentele artistice Big Bounce şi Yo'Mama. Artistul a atras invitaţii în faţa scenei, cu toţii dansând pe ritmurile pieselor lor şi, mai ales, în timp ce cânta hitul "K Boom". Cele mai înfocate admiratoare ale sale au fost Paula Chirilă, Cristina Cioran şi Roxana Iliescu, ele dansând şi fredonând versurile întregii piese.

Roller coaster-ul, deschis publicului începând de azi

Începând de azi, 29 august, adulţii şi copiii cu vârsta de cel putin trei ani au ocazia să trăiască din plin, chiar şi în timpul anotimpului rece, emoţiile unei curse palpitante similare celei dintr-un parc de distracţii occidental.

Roller coasterul din parcul Zorky's Planet este singurul din Europa de Est construit într-un shopping center, reprezentând rezultatul colaborării dintre producătorul italian IEPARK, unul din liderii mondiali în domeniu, inginerii şi analiştii constructori ai AFI Palace Cotroceni şi Britta Trading, cel mai mare dezvoltator de parcuri de distracţii indoor din România.

Roller coasterul are 16 locuri, o lungime de 140 de metri, o greutate de 40 de tone şi poate oferi curse de un minut şi jumătate, la viteze de până la 45 de km/h, în condiţii de siguranţă conform standardelor europene EN13814.

Accesul este permis adulţilor şi copiilor cu vârsta de cel puţin 3 ani şi cu o înălţime mai mare de 1,10 metri.

Investiţia Britta Trading a fost de 750.000 de euro.

"Zorky's Planet este un proiect amplu pe care ne-am dorit să-l dezvoltam astfel încât să putem oferi distracţie pentru toate vârstele. Roller coaster-ul vine ca o completare la atracţiile variate pe care parcul de distracţii le oferă şi devine o experienţă de neuitat pentru toţi cei care pornesc în marea aventură zorkyană. Montarea acestuia într-un spaţiu închis a fost o provocare, dar mă bucur că suntem primii care oferă românilor şi astfel de distracţii", declară Lucia Prăjișteanu, Director General Britta Trading SRL.

Designul deosebit al trenului a fost realizat de un român şi a fost ulterior reluat de marii producători internaţionali din piața de entertainment.

"Conceptul AFI Palace Cotroceni a fost întotdeanuna de MEGA FUN. De aceea am primit cu bucurie propunerea Zorky's Planet. Mulţumită companiei Britta Trading, acum putem oferi vizitatorilor noştri o MEGA distracţie. Satisfacţia celor care ne vizitează este cea mai importantă pentru noi", a declarat Israel Visel, Manager of Romania Malls Division & AFI Palace Cotroceni.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 19 iunie 2018

20 Jun 2018 1780

Doliu în cinematografie. Un cunoscut cineast s-a stins din viață. Împlinise de curând 64 de ani

18 Feb 2018 2154

În plină vară, în România, a nins! Temperaturile au scăzut brusc

12 Aug 2016 4893

Primarul comunei Jilava a fost trimis în judecată pentru luare de mită, spălare de bani și fals în declarații

11 Jul 2016 1649

Riseproject.ro Riseblog - Cu cât ne-a umflat Cocoş preţul analizelor medicale

07 Jul 2016 4003

Accesul câinilor şi vehiculelor pe plajă este interzis

24 Mar 2016 2906

Rolul unui set de TV Plasma din lemn masiv in amenajarea sufrageriei

30 Jan 2016 7233

Iohannis a semnat decretul de trecere în rezervă a rectorului Academiei Navale. Vergil Chițac - „Analizez şi posibilitatea de a candida... Nu am decis sub ce formă“

28 Jan 2016 2737

15 ianuarie – Marele poet naţional Mihai Eminescu omagiat la Cumpăna, de Ziua Culturii Naţionale

13 Jan 2016 2087

Comunicat de presă - DIICOT

07 Jan 2016 1800

Măsuri de prevenire a incendiilor specifice campaniei de recoltare a cerealelor

23 Jul 2015 1752

Sondaj de opinie 72 la sută dintre participanții la sondaj sunt de acord să susțină financiar construirea unui spital de pediatrie în Constanţa

14 Jul 2015 2464

PRO AGRO - partenerul primei ediții a AgroStandard EXPO

04 Jul 2015 1590

România a preluat Preşedinţia în Exerciţiu a OCEMN

01 Jul 2015 1582

4,37 de milioane de franci elvețieni pentru municipiul Brașov prin Programul de cooperare elvețiano-roman

25 Jun 2015 1755