Clubul Sportiv „Nicolae Bălcescu“ din județul Constanța angajează îngrijitor


Clubul Sportiv „Nicolae Bălcescu“ din comuna Nicolae Bălcescu, județul Constanța, organizează concurs pentru ocuparea pe durată nedeterminată a postului vacant de îngrijitor (femeie de serviciu).
 
Pentru ocuparea acestui post, candidații trebuie să aibă studii generale de absolvite, iar vechimea în muncă nu este necesară.
 
Proba practică a concursului se va desfășura în data de 21.11.2021, ora 9:00, la sediul clubului din strada Mihai Eminescu nr. 40, localitatea Nicolae Bălcescu, județul Constanța, iar interviul în termen de maximum patru zile lucrătoare de la data susținerii probei practice.
 
Dosarele de înscriere la concurs se vor depune la sediul Primăriei Comunei Nicolae Bălcescu din strada CarolI, localitatea Nicolae Bălcescu, județul Constanța, până la data de 17.11.2021, ora 16:00.
 
Dosarele vor cuprinde, în mod obligatoriu, documentele prevăzute la asrt.6 din regulamentul-cadru aprobat prin H.G. nr. 611/2008.
 
Selecția pe baza îndeplinirii condițiilor de participare are loc în termen de maximum două zile lucrătoare de la data ecxpirării termenului de depunere.
 
Relații suplimentare se pot obține la telefon 0241.257.016, zilnic, între orele 9:00-16:00, persoană de contact: doamna Tagâliciu Dana, director.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.