DNA angajează telefonist! Au fost publicate rezultatele selecției dosarelor



DNA a publicat rezultatul selecției dosarelor de înscriere la concursul organizat în perioada 12-18 martie 2024, în vederea ocupării unui post de execuție vacant de muncitor calificat I, cu atribuții de telefonist (personal contractual) în cadrul Biroului logistic și parc auto din cadrul Departamentului economico-financiar și administrativ.
 
Potrivit datelor oficiale, șase candidați au fost declarați admiși, unul fiind respins.
 
Conform DNA, acesta nu ar fi  depus certificat/diplomă de absolvire care să ateste deținerea de cunoștințe sau absolvirea unui curs de perfecționare/ specializare/ pregătire în activitatea de telefonist; nu a depus certificat/diplomă/atestat care să ateste deținerea de abilități în utilizarea calculatorului – nivel începător.
 
Contestațiile se depun în termen de cel mult 24 ore de la data afișării rezultatului selecției dosarelor, la secretarul comisiei, doamna grefier Daniela Siko - Direcția Națională Anticorupție, București, Piața Valter Mărăcineanu nr. 1-3, sector 1, la nr. de fax 0372.69.80.59 sau prin email la resurseumane@pna.ro.

Proba scrisă, constând în testarea cunoștințelor teoretice necesare ocupării postului pentru care se organizează concursul, se va susține la data de 12 martie 2024, ora 11:00, la sediul Direcției Naționale Anticorupție din București, Piața Valter Mărăcineanu nr. 1-3, Sector 1.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și


Vrei să lucrezi la SRI?
Anunț important pentru elevii claselor a XII-a și absolvenții cu diploma de bacalaureat, cu vârsta maximă de 23 de ani în anul admiterii

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

DNA angaja telefonist! Toți candidații au fost declarați respinși (FOTO)

13 Mar 2024 5234

DNA angajează telefonist! Se cer studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat

19 Feb 2024 13094