Cum să alegeți un espressor pentru acasă



Pentru iubitorii de espresso, nu există nimic mai bun decât acea primă înghițitură din elixirul puternic și întunecat care semnalează că este timpul să vă începeți ziua. Pentru alții, este acel „pick-me-up" necesar la mijlocul dimineții pentru a reînvia energia pentru o întâlnire importantă sau pentru a da frâu liber creativității.
 
În mod tradițional, espresso este servit puternic și gros, cu un strat de cremă deasupra, realizat din zaț de cafea și apă. Tipul de boabe folosit se bazează de obicei pe preferințele barmanului sau ale persoanei care prepară espresso. Espresso-ul tradițional servit în Italia nu este neapărat preferatul în restul lumii în prezent. Unii preferă o prăjire mai ușoară și mai dulce, în timp ce alții nu se vor îndepărta de boabele întunecate și corpolente la care tindem să ne gândim atunci când ne imaginăm o ceașcă aburindă de espresso.
 
O ceașcă perfect preparată nu are cu adevărat nicio comparație. Și ce ar putea fi mai bun decât să vă bucurați de acest deliciu în propria dvs. casă? Înainte de a ieși și de a vă răsfăța cu un nou espressor Philips, este important să știți ce căutați.
 
Acest tip de aparat de cafea variază în funcție de costuri, funcții și disponibilitate. Scopul acestui articol este de a vă ajuta să determinați care este tipul de espressor potrivit pentru dvs. prin deslușirea detaliilor despre modelele populare.

Ce sunt espressoarele pentru acasă?

Comoditatea de a putea savura o ceașcă delicioasă de espresso din confortul propriei case sună ca un vis pentru mulți fani ai cafelei. Primul pas este să vă asigurați că înțelegeți ce anume face un espressor Philips.
 
Dacă nu ați lucrat niciodată ca barista, aparatul de espresso poate părea puțin intimidant. Obținerea unor informații despre proces vă poate ajuta să preparați o ceașcă de cafea mai bună și chiar să vă bucurați și mai mult.
 
Primul lucru pe care trebuie să îl știți înainte de a face achiziția unui espressor pentru acasă este că există trei tipuri. Puteți alege între un espressor manual, semi-automat, complet automat și chiar super-automat. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl rețineți aici este că, cu cât un espressor Philips este mai automat, cu atât mai puțini sunt pașii care trebuie efectuați de persoana care îl folosește.
 
De exemplu, dacă sunteți o persoană care preferă comoditatea de a putea apăsa butonul de preparare și de a vă continua ziua, aparatul super-automat ar putea fi cel mai bun aparat de espresso pentru dumneavoastră.
 

Pe de altă parte, poate că vă place să aveți un pic mai mult control asupra preparării și să selectați opțiuni specifice în funcție de zi. În acest caz, s-ar putea să fiți mai fericit cu una dintre tipurile de espressoare manuale sau semiautomate.
 
Cunoașterea propriilor preferințe și a ceea ce sperați să obțineți de pe urma selecției dvs. vă va ajuta în procesul de luare a deciziilor. Cunoașterea principalelor specificații, caracteristici și beneficii ale diferitelor tipuri de aparate va face, de asemenea, alegerea mai ușoară. Luați în considerare următoarele aspecte înainte de a vă alege aparatul:

Espressoare manuale

Un aparat manual oferă mai mult control utilizatorului, dar uneori îi lipsește consistența. Operatorul este capabil să controleze variabilele care intră în proces, ceea ce poate fi satisfăcător pentru unele persoane. Aceste aparate sunt adesea mai mici decât cele automate și ocupă mai puțin spațiu pe tejghea.

Espressoare automate

Eticheta „automat" cuprinde aparatele de espresso semiautomate, complet automate și, de asemenea, super-automate. Aceste aparate sunt programate să ajusteze automat presiunea aplicată în funcție de volumul de apă utilizat. Acest lucru elimină o mare parte din inconsecvența din ecuație și, în general, acest tip de espressor Philips produce o ceașcă de espresso mai rapidă.

Cât costă espressoarele pentru acasă?

La fel ca orice altă investiție, primești ceea ce plătești atunci când vine vorba de un espressor. Există câteva oferte excelente care pot fi găsite în anumite perioade ale anului (Black Friday și Cyber Monday) și chiar câteva coduri de reducere excelente pe care să le încercați.

 
Prețul pentru un espressor pentru acasă variază în funcție de tipul și de caracteristicile incluse. Este adesea o decizie foarte personală, care depinde de preferințe. Mulți fani ai espresso sunt dispuși să plătească prețuri mari pentru a obține ceașca perfectă în confortul propriei case.
 
Bineînțeles, vor exista întotdeauna opțiuni excelente care au un preț moderat, undeva între categoriile de buget și cele de lux. Să știți ce tip de aparat doriți și ce caracteristici vă vor face fericiți este esențial pentru a lua o decizie informată.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.