MAEPrimirea de către secretarul de stat Iulian Fota a ambasadorului Republicii Armenia în România, Sergey Minasyan, în vizită de rămas bun

15 decembrie 2023
 
Comunicat de presă
Primirea de către secretarul de stat Iulian Fota a ambasadorului Republicii Armenia în România, Sergey Minasyan, în vizită de rămas bun
 
Secretarul de stat pentru afaceri strategice Iulian Fota l-a primit joi, 14 decembrie 2023 pe Sergey Minasyan, ambasadorul Republicii Armenia în România, în vizită de rămas bun.
Oficialul român a punctat evoluțiile pozitive ale dialogului bilateral, subliniind deschiderea părții române pentru aprofundarea cooperării sectoriale în domenii precum comerțul, educația și cultura. De asemenea, a reconfirmat sprijinul României pentru dezvoltarea relației Armeniei cu Uniunea Europeană, cu valorificarea instrumentelor oferite de Parteneriatul Estic și Strategia Global Gateway.
Totodată, secretarul de stat a salutat activitatea ambasadorului Armeniei în România, evidențiind contribuția acestuia la dezvoltarea relațiilor bilaterale între cele două state, după preluarea mandatului în anul 2018.
La finalul întrevederii, secretarul de stat Iulian Fota i-a transmis succes ambasadorului Minasyan în activitățile sale viitoare.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.