Biroul pentru Imigrări O societate comercială a fost sancționată ieri cu amendă în valoare de 10.000 de lei

Știre de presă                                                                                                                   Bucureşti, 24 noiembrie 2023
 
                                                                                                                                
 
                                                                                                              
 
SANCȚIUNE ÎN VALOARE DE 10.000 DE LEI APLICATĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN BUCUREȘTI
 
O societate comercială a fost sancționată ieri cu amendă în valoare de 10.000 de lei, de poliţiştii de imigrări din Bucureşti, pentru nerespectarea actului normativ privind încadrarea în muncă şi detaşarea străinilor pe teritoriul României.
 
La data de 23 noiembrie a.c., poliţiştii de imigrări din București au finalizat verificările în cazul unei societăți comerciale, cu domeniul de activitate construcții, de pe raza de competență.
 
Din verificări a reieșit că reprezentantul societății a primit la muncă pe teritoriul României un bărbat din Egipt, care se afla în ședere ilegală.
 
Ca urmare a celor constatate, societatea comercială a fost sancționată cu amendă în valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor O.G. nr. 25/2014 privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României, cu modificările și completările ulterioare (primirea la muncă pe teritoriul României a unui străin cu şedere ilegală, cu sau fără contract individual de muncă încheiat în formă scrisă, se sancţionează cu amendă de la 10.000 lei la 20.000 lei, pentru fiecare persoană identificată).
 
 
 

 
BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.