Biroul pentru ImigrăriPolițiștii de imigrări au fost prezenți la festivalul ”Massif-Winter Festival” din Poiana Brașov

POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI AU FOST PREZENȚI LA FESTIVALUL ”MASSIF-WINTER  FESTIVAL” DIN POIANA BRAȘOV
 
În perioada 14-17 martie a.c., polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări, au fost prezenți la datorie și au facut parte din echipa operativă mixtă, special constituită pentru acest eveniment, pentru ca cei sosiți la festival să fie în siguranță.
 
Acţiunile desfăşurate de către poliţiştii de imigrări au urmărit asigurarea ordinii şi siguranţei cetăţeanului prin exercitarea unui control permanent asupra respectării legalităţii şederii în România a străinilor, precum şi combaterea migraţiei ilegale.
 
Astfel, în  perioada 14-17 martie a.c., polițiștii de imigrări din cadrul  Serviciului pentru Imigrări al Județului Brașov au desfășurat activități specifice de control pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale şi a muncii nedeclarate a străinilor fiind legitimate 43 de persoane dintre care 15 cetățeni străini și 28 de cetățeni europeni.
 
În acest context, la data de 16 martie a.c., a fost controlată o societate comercială (restaurant) unde au fost identificați desfășurând activități lucrative patru cetățeni din Nepal. Reprezentantul societății a fost invitat la sediul structurii pentru imigrări, în vederea continuării verificărilor.
 
Facem apel către toţi cetăţenii străini şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice aspect referitor la aplicarea prevederilor legale, la sediile structurilor centrale și teritoriale sau accesând site-ul public al instituției http://www.igi.mai.gov.ro.
 
Rămânem în continuare la datorie și vă asigurăm de tot sprijinul nostru!
 
BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.