Cercetați penal pentru acte de violență, săvârșite în spațiul public, trei persoane au fost reținute în ultimele 24 de ore, săvârșite în spațiul public, trei persoane au fost reținute în ultimele 24 de ore

Nr. 82 din 12 aprilie 2024
 
BULETIN DE PRESĂ
 
Cercetați penal pentru acte de violență, săvârșite în spațiul public, trei persoane au fost reținute în ultimele 24 de ore
 
La data de 11 aprilie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au reținut doi tineri, ambii în vârstă de 17 ani, din Slimnic, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice.
În fapt, la data de 1 aprilie a.c., în jurul orei 20.00, în timp ce se aflau pe o stradă din localitatea Slimnic, cei doi bănuiți l-ar fi agresat fizic pe un alt localnic, în vârstă de 21de ani, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.
Persoana vătămată a fost transportată la spital, având nevoie de aproximativ 20 de zile de îngrijiri medicale.
În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii celor doi tineri pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.
 
La data de 11 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocna Sibiului au reținut un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Șura Mică, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice.
În fapt, la data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 15.30, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu alți doi localnici, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul i-ar fi lovit pe ceilalți doi cu un obiect contondent.
Cele două victime, ambele în vârstă de 46 de ani, au fost transportate la spital, fără a necesita internarea.
Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Ocna Sibiului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.