IGPR InfotraficJudețul Vâlcea -Trafic îngreunat pe DN 7 și DN 7CC

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, în intervalul orar 08:00 - 18:00, se vor desfășura lucrări o serie de lucrări care impun restricții de trafic, astfel:
 
- DN 7, între kilometrii 169 - 173, pe raza localităților Budești – Râmnicu Vâlcea, se efectuează lucrări de frezare, circulația desfășurându-se pe un fir, dirijat;
- DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 200 – 200+650 metri, în extravilanul localității Călimănești, județul Vâlcea, se efectuează lucrări de rânguire versanți, traficul urmând a fi oprit în reprize de câte 20 de minute, până la ora 14:00.
 
Reamintim că pe DN 7CC - Centura Călimănești, circulația rutieră este restricționată pe un sens, din cauza căderilor de pietre de pe versanți, la kilometrul 3+150 de metri, în zona orașul Călimănești, județul Vâlcea. Traficul se desfășoară pe un singur fir, alternativ, fiind dirijat prin semafoare.
 
Recomandăm reducerea vitezei în zona lucrărilor, semnalizarea intenției de schimbare a benzii de circulație și evitarea manevrelor periculoase!

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.