IPJ Alba Amplasarea radarelor în data de 1 septembrie 2023

                                                                                Nr. 100.884 din 31 august 2023
 
 
 
BULETIN DE PRESĂ

Acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pe raza județului Alba
 
În data de 30 august 2023, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe DN 1, DJ 107 H și DJ 107 B, din județ, o acțiune care a avut ca scop creșterea gradului de siguranță rutieră, precum și depistarea și sancționarea participanților la traficul rutier care nu respectă normele legale privind circulația pe drumurile publice.
 
La acțiune, polițiștii rutieri au fost sprijiniți de polițiștii de ordine publică cu atribuții pe linie de poliție rutieră.
 
Cu ocazia acestei acțiuni, au fost aplicate 123 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice, în valoare de 29.670 de lei.
 
Totodată, au fost reținute 2 permise de conducere pentru depășirea regimului legal de viteză și un certificat de înmatriculare.
  •  
 
 
Produse vestimentare indisponibilizate
 
Polițiștii de investigare a criminalității economice au indisponibilizat articole vestimentare, în valoare de peste 3.500 de lei, susceptibile a fi contrafăcute.

 
La data de 30 august 2023, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au efectuat verificări la locuința unei persoane din municipiul Sebeș.
 

Cu ocazia controalelor, polițiștii au identificat 177 de articole vestimentare, în valoare de 3.540 lei, susceptibile a fi contrafăcute, care au fost indisponibilizate.
 
Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs având o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, fapte prevăzute de art. 90 din Legea 84/1998 privind mărcile şi indicațiile geografice.
 
  •  
 
 
Amplasarea radarelor în data de 1 septembrie 2023    
 
Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj
Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu
Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara
Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori
Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu
Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni
Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa
Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor
Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian
Cugir – strada Victoriei
Ocna Mureş – Războieni – Noşlac

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.