IPJ AlbaOrdin de protecție provizoriu și dosar penal, pentru mai multe infracțiuni, față de un bărbat din comuna Stremț

                                                                      Nr. 131.107 din 6 februarie 2024
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
Ieri, 5 februarie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.
 
În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 467 de persoane și au fost verificate 308 autovehicule.
 
Au fost constatate 135 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 25.560 lei. Au fost reținute 10 permise de conducere, au fost retrase 6 certificate de înmatriculare și au fost constatate 20 de infracțiuni.
  •  
 
Cercetați pentru furt
 
La data de 5 februarie 2024, în jurul orei 14.00, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către reprezentantul unui magazin din municipiu, cu privire la faptul că două persoane au sustras, de pe rafturile magazinului, produse cosmetice în valoare de 164 de lei.
 
Polițiștii din patrula de siguranță publică, deplasați la fața locului, au identificat un bărbat, de 28 de ani, din Blaj și o femeie de  32 de ani, din Crăciunelu de Jos, asupra cărora au fost găsite produsele sustrase.
 
În urma controlului, polițiștii au mai găsit asupra lor detergenți și produse cosmetice, în valoare de 170 de lei, pe care cei doi le-ar fi sustras dintr-un alt magazin din Alba Iulia.
 

Cercetările sunt continuate, față de cei doi, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, precum și pentru stabilirea întregii lor activități infracționale.
 
  •  
Ordin de protecție provizoriu și dosar penal, pentru mai multe infracțiuni, față de un bărbat din comuna Stremț 
 

La data de 5 februarie 2024, polițiștii Secției 3 poliție Rurală Aiud au fost sesizați de către o femeie din comuna Stremț, cu privire la faptul că a fost agresată de soț.
 
Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că în seara zilei de 2 februarie 2024, pe fondul unor neînțelegeri, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, ar fi lovit-o și ar fi amenințat-o.
 
Ulterior, în după amiaza zilei de 5 februarie, i-ar fi adresat, telefonic, alte amenințări.
 
Polițiștii au emis, față de bărbat, ordin de protecție provizoriu, prin care i-au interzis să se apropie de soția sa și de locuința acesteia și au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.
 
Ulterior, în noaptea de 05/06 februarie, polițiștii au constatat că bărbatul ar fi încălcat ordinul de protecție provizoriu și s-ar fi deplasat la locuința femeii, unde ar fi distrus geamul unei uși.
 
Față de acesta, a fost întocmit un nou dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu și distrugere.
 
Cercetările sunt continuate.
  •  
 
Infracțiuni rutiere
 
La data de 5 februarie 2024, în jurul orei 06.45, polițiștii din Teiuș au depistat un bărbat de 59 de ani, din comun Sâncel, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Clujului din Teiuș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
 
  •  
 
În data de 5 februarie 2024, în jurul orei 14.50, polițiștii din Câmpeni au depistat un bărbat de 60 de ani, din Câmpeni, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Transilvaniei din Câmpeni, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  conducere sub influența alcoolului.
  •  
 
Amplasarea radarelor în data de 7  februarie 2024     
 
Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj
Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu
Drumul Naţional 7 - Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara
Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori
Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu
Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni
Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa
Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor
Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian
Cugir – strada Victoriei
Ocna Mureş – Războieni – Noşlac

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.