IPJ Alba Turneu de fotbal, în memoria fostului coleg, Iani Mitracu

Nr. 101.047  din 15 decembrie 2023
 
 
 
MEMORIALUL „IANI MITRACU” LA A IX-A EDIŢIE
 
 
 
Polițiștii din Alba au organizat un turneu de fotbal, în memoria fostului coleg, Iani Mitracu, care a decedat pe terenul de fotbal. 
Ieri, 14 decembrie 2023, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin intermediul Asociaţiei Sportive „Dinamo” Alba și cu sprijinul Serviciului de Ambulanță Județean Alba, a organizat Memorialul ”IANI MITRACU” ediția a IX-a, turneu fotbalistic devenit tradițional.
Competiţia fotbalistică este una omagială şi are loc anual, de la trecerea în prematură în nefiinţă, la data de 14.12.2014, a lui Iani Mitracu, fost poliţist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, un coleg de nădejde, un prieten adevărat şi un pasionat de fotbal.
La competiția din acest an, au participat 12 echipe (Serviciul de Investigații Criminale Alba, Poliția Municipiului Alba Iulia, Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, Secția 2 de Poliție Rurală Vințu de Jos, Secția 1 de Poliție Rurală Galda de Jos, Poliția Municipiului Blaj, Poliția Municipiului Aiud, Poliția Municipiului Sebeș, Poliția Orașului Zlatna, Poliția Orașului Câmpeni, Poliția Orașului Cugir și Serviciul de Ambulanță Județean Alba), care au fost împărțite în 4 grupe, iar peste 100 de polițiști au jucat pe terenul sintetic al „Sport Arena” din Alba Iulia.
La deschiderea competiției, doamna Mitracu Henrieta, soția lui Iani a împărtășit gânduri emoționante, care au definit spiritul acestei competiții.
Meciurile turneului s-au jucat cu dăruire, pasiune și fairplay, iar la finalul competiției participanții au fost răsplătiți cu medalii, cupe și diplome.
Locul I a fost ocupat de echipa Poliției Municipiului Alba Iulia, locul II, de către echipa Poliției Municipiului Blaj, iar pe ultimul loc s-a clasat echipa Serviciului de Investigații Criminale Alba.
Golgheterul turneului a fost Mucea Paul din cadrul echipei Poliției Municipiului Blaj, cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat Stanciu Denis, din cadrul echipei Poliției Municipiului Sebeș, iar cel mai bun portar a fost desemnat Novac Alexandru din cadrul echipei Politiei Municipiului Alba Iulia.
 
 
 

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.