IPJ AradAcțiune preventivă a polițiștilor rutieri

BULETIN DE PRESĂ
 
Acțiune preventivă a polițiștilor rutieri
 
            La data de 21 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, pe Drumul Județean 682, între localitățile Arad și Secusigiu.
            În cadrul activității au fost aplicate 53 de sancțiuni contravenționale, din care: 13 pentru nerespectarea vitezei legale, 13 pentru abateri ale bicicliștilor, 7 pentru nepurtarea centurii de siguranță, iar restul sancțiunilor pentru alte abateri.  Valoarea sancțiunilor a fost de 18.550 de lei.
            Aceste acțiuni au caracter permanent și se desfășoară atât în județ cât și în municipiu.
  •  
 
Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri
 
În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea, de către participanții la trafic, a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.
            Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 79 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 32.500 de lei, din care 16 pentru nerespectarea vitezei legale în localități și în afara acestora.
            Au fost reținut 1 permis de conducere și retrase 8 certificate de înmatriculare.
            Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ AradAcțiune preventivă a polițiștilor rutieri

05 Feb 2024 424

IPJ AradAcțiune preventivă a polițiștilor rutieri

23 Nov 2023 484