IPJ AradBănuit de lovire și distrugere, identificat și reținut

BULETIN DE PRESĂ
Bănuit de furt calificat, identificat și reținut
 
            În urma investigațiilor efectuate de polițiștii orașului Ineu, a fost identificat un bărbat de 23 de ani, din localitate, care, în noaptea de 8/9 ianuarie a.c., ar fi sustras, dintr-o fermă, 200 de litri de motorină, un acumulator auto și o trusă de scule.
            Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate, iar în baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz, într-un dosar penal, întocmit pentru furt calificat.
  •  
Bănuit de lovire și distrugere, identificat și reținut
 
            În urma investigațiilor efectuate de polițiștii orașului Ineu, a fost identificat un bărbat de 32 de ani, din Târnova, care, în noaptea de 15/16 ianuarie a.c., ar fi pătruns fără drept în locuința unui octogenar și l-ar fi agresat.
            În baza probatoriului administrat, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală și violare de domiciliu, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Ineu, cu propunerea luării de măsuri preventive.
  •  
Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri
 
În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea, de către participanții la trafic, a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.
            Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 67 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 29.000 de lei, din care 41 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. 35 de persoane au fost testate pentru consum de alcool și droguri.
            Au fost reținute 6 permise de conducere.
În cadrul acțiunilor desfășurate, șoferilor le-au fost aduse la cunoștință modificările legislative intrate în vigoare la data de 7 iulie 2023, conform cărora, săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, de către un șofer care a condus fără permis, sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, se pedepsește cu închisoarea, fără posibilitatea ca instanța să dispună suspendarea executării pedepsei sub supraveghere.
            Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.
 
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.