IPJ AradBănuiți de incendiere, identificați și reținuți

BULETIN DE PRESĂ
 
Bănuiți de incendiere, identificați și reținuți
 
            În noaptea de 25/26 iulie a.c., în jurul orei 03:40, polițiștii arădeni au fost seseizați despre un autoturism distrus prin incendiere, pe strada Corneliu Coposu, din municipiu. În urma intervenției pompierilor sosiți la fața locului, care au stins flăcările, autoturismul a fost distrus în proporție de aproximativ 80%, existând suspiciunea rezonabilă că ar fi fost vorba de o incendiere cu intenție.
În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor criminaliști, a fost identificat un tânăr de 20 de ani, din Arad, care, împreună cu un minor, ar fi incendiat autoturismul în cauză, prin utilizarea unui accelerator de ardere.
În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunerea luării de măsuri preventive, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.
Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celor în cauză.
  •  
 
Urmărit general, depistat
 
            La data de 27 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu cei din Șiria au depistat pe raza localității, un bărbat de 24 de ani, căutat de autoritățile judiciare din Austria, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de înșelăciune. Cel în cauză a fost prezentat magistraților Curții de Apel Timișoara, în vederea luării măsurilor legale.
  •  
 
Bănuit de furt, identificat
 
            În urma investigațiilor efectuate de polițiștii orașului Pâncota a fost identificat un bărbat de 25 de ani, din localitate, care, în perioada 21-24 iulie a.c., ar fi sustras două lămpi solare, din halta 2 C.F.R. Prejudiciul a fost recuperat integral, cel în cauză fiind cercetat penal, pentru furt calificat.
  •  
 
Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri
 
În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea de către conducătorii auto a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 129  sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 53.000 de lei, din care 50 pentru nerespectarea vitezei regulamentare în localități și în afara acestora.
Au fost reținute 7 permise de conducere și retras 1 certificat de înmatriculare.
Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.