IPJ AradReținută pentru furt și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos

 
BULETIN DE PRESĂ

Reținută pentru furt și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos
 
            În după-amiaza zilei de 11 mai a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat, pe Bd. Revoluției, o tânără de 19 ani, din Șiria, bănuită de săvârșirea de infracțiuni.
Din cercetări, s-a stabilit că cea în cauză, în cursul aceleiași zile, ar fi sustras o borsetă cu chei, acte și bani, dintr-un local din centrul municipiului. Tânăra ar fi utilizat un card bancar, din cele găsite în borseta sustrasă, pentru a achita contravaloarea unor bunuri, într-un magazin de pe Bd. Revoluției. Împreună cu un alt tânăr, cea în cauză ar mai fi sustras două pachete de țigări, dintr-un alt magazin, și ar fi încercat să plătească, cu același card, alte cumpărături, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 1.250 de lei.
În urma administrării probatoriului, tânăra a fost reținută pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunerea luării de măsuri preventive. Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celei în cauză.
 
           
Acțiune preventivă în județ
 
            Polițiștii orașului Lipova au desfășurat în ziua de 11 mai a.c., o acțiune preventivă, pe raza de competență, cu scopul reducerii riscului rutier.
            În cadrul activității au fost legitimate 52 de persoane și verificate 52 de autovehicule, fiind aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, la regmul circulației rutiere, în valoare totală de aproximativ 7.400 de lei. Totodată, a fost reținut 1 permis de conducere și retras 1 certificat de înmatriculare.
            Aceste acțiuni au caracter permanent și se desfășoară atât în județ cât și în municipiu.
 
Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri
 
În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea de către conducătorii auto a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.
Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 87 de  sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 40.600 de lei, din care 38 pentru nerespectarea vitezei regulamentare în localități și în afara acestora.
Au fost reținute 5 permise de conducere și retrase 6 certificate de înmatriculare.
Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.