IPJ AradSancțiuni aplicate de polițiștii rutieri

BULETIN DE PRESĂ
 
            Polițiștii orașului Nădlacau depistat, în flagrant delict, un bărbat de 28 de ani, din localitate, în timp ce încerca să sustrăgă dintr-un imobil nelocuit, lemn de foc fasonat.
            Din investigațiile efectuate de polițiști, a reieșit că, cel în cauză, în perioada 15 aprilie a.c., - 19 aprilie a.c., ar mai fi sustras din același imobil, bunuri alimentare și mai multe cuverturi de pat.
            Bărbatul este cercetat penal pentru infracțiunile de tentativă la furt calificat și furt calificat.
 
 
Acțiune preventivă, în județ
 
În ziua de 20 aprilie a.c., polițiștii orașului Sântana împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român, au desfășurat o acțiune preventivă, pe raza de competență, cu scopul reducerii riscului rutier și verificării stării tehnice a autovehiculelor.
În cadrul activității au fost legitimate 28 de persoane și verificate 23 de autovehicule fiind aplicate 11 sancțiuni contravenționale la regimul circulației rutiere, în valoare de aproximativ 5.220 de lei. Totodată, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.
Aceste acțiuni au caracter continuu și se desfășoară permanent, atât în județ cât și în municipiu.
 
 
Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri
 
În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea de către conducătorii auto a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.
Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 110 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 43.500 de lei, din care 50 pentru nerespectarea vitezei regulamentare în localități și în afara acestora.
Au fost reținute 13 permise de conducere și retrase 5 certificate de înmatriculare.
Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.
 
 

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
                                                                                                                               
                                                                                   

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.