IPJ ArgeșMandat de executare a pedepsei închrădenisorii, pus în aplicare de polițiștii ai

BULETIN DE PRESĂ
 
Mandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiștii arădeni
 
În ziua de 14 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii de 6 luni, emis de magistrații Judecătoriei Lipova, pe numele unui bărat de 36 de ani, din județul Hunedoara. Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Arad.
  •  
 
Infracțiune rutieră
 
Polițiștii Serviciului Rutier au depistat în dimineața zilei de 14 iunie a.c., în jurul orei 09:30, un bărbat de 48 de ani, cetățean turc, în timp ce conducea un autocamion, pe D.N.7, în afara localității Lipova.
            Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,42 mg./l. alcool pur în aerul expirat. A fost dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Cel în cauză este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
  •  
 
Acțiune preventivă, în municipiu
 
În ziua de 14 iunie a.c., polițiștii din municipiu, cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, au desfășurat o acțiune preventivă, cu scopul reducerii riscului rutier și menținerii unui climat de ordine și liniște publică.
            În cadrul activității au fost legitimate 109 persoane și verificate 68 de autovehicule, fiind aplicate 28 de sancțiuni contravenționale la regimul circulației rutiere și 3 sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991, privind ordinea și liniștea publică.
            Valoarea sancțiunilor a fost de 108.105 lei, fiind totodată reținut 1 permis de conducere și retras 1 certificat de înmatriculare.
            Aceste acțiuni au caracter permanent și se desfășoară atât în municipiu cât și în județ.
  •  
 
Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri
 

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea de către conducătorii auto a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.
Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 116 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 45.240 de lei, din care 48 pentru nerespectarea vitezei regulamentare în localități și în afara acestora.
A fost reținut 1 permis de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare.

Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.