IPJ BacăuAjuns în arest după ce a încălcat ordinul de protecție

Nr. 14 din 17 ianuarie 2024
                         
                                                                   
BULETIN DE PRESĂ
 
Ajuns în arest după ce a încălcat ordinul de protecție  
 
         La data de 14 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Onești au fost sesizați despre faptul că, un bărbat de 52 de ani din comuna Gura Văii provoacă scandal la domiciliu, pe numele acestuia existând un ordin de protecție emis de Judecătoria Onești.
          Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că, cel în cauză s-a deplasat la domiciliu în jurul orelor 15.00 unde ar fi provocat scandal și ar fi amenințat-o pe fiica sa în vârstă de 16 ani, totodată încălcând măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis de către Judecătoria Onești, ulterior părăsind imobilul.
          În urma administrării probatoriului, polițiștii l-au reținut pe bărbat 24 de ore, ulterior acesta fiind prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea prevenitivă pentru 30 de zile.
          Cel în cauză a fost condus de polițiști și introdus în Arestul I.P.J. Bacău.
          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie.
 
  •  
 
Urmărit național depistat de polițiști
 
          La data de 16 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Onești au depistat un bărbat de 49 de ani, din comuna Oituz, urmărit la nivel național.
Pe numele acestuia a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de către Curtea de Apel Bacău, fiind condamnat la 1 an și 7 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.
          Cel în cauză a fost condus de polițiști și încarcerat în Penitenciarul Bacău.
 

 
 
                                                                                                 ÎNTOCMIT
            Ag. șef adj. de poliție    

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ Bacău A ajuns în arest după ce a încălcat ordinul de protecție provizoriu. Ce s-a întâmplat

08 Sep 2023 934