IPJ BacăuReținut de polițiști în urma unui scandal

Nr. 388 din 24 noiembrie 2023
                                            
 
BULETIN DE PRESĂ
Reținut de polițiști în urma unui scandal
 
 
          La data de 23 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Târgu-Ocna au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 35 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cel în cauză a fost introdus în Arestul I.P.J. Bacău.
 
          Din cercetări a rezultat că, la data de 12 noiembrie a.c., bărbatul de 35 de ani, în timp ce se afla într-un restaurant din stațiunea Târgu-Ocna ar fi lovit un tânăr de 17 ani, totodată, tulburând ordinea și liniștea publică.
          În urma administrării probelor, polițiștii l-au reținut pe cel în cauză, pentru 24 de ore și l-au introdus în arestul I.P.J. Bacău.
          Urmează să se aprecieze asupra luării sau, după caz, solicitării dispunerii unei măsuri preventive.
          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
 
 
  •  
 
 
Urmărit național depistat de polițiști
 
 
          La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Bacău au depistat un bărbat de 63 de ani, din municipiu, urmărit la nivel național.

Pe numele acestuia a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de către Tribunalul Bacău, fiind condamnat la 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte.
          Cel în cauză a fost condus de polițiști și încarcerat în Penitenciarul Bacău.
 

 
 
  •  
 
 
 
 
 
 
Șoferi depistați conducând sub influența alcoolului de polițiști
 
 
La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Moinești au depistat în flagrant delict, un bărbat de 50 de ani, în timp ce conducea un autoturism în comuna Berești-Tazlău, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
          Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind transportat la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
          Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
 
 
  •  
 
 
La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Buhoci au depistat în flagrant delict, un bărbat de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism în comuna Horgești, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
          Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind transportat la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
 
 
 
 
                                                                                                   ÎNTOCMIT
             Ag. șef adj. de poliție   

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.