IPJ BacăuSpeed Marathon

               Nr. 126 din 21 aprilie 2023
                        
 
                                                                           
 
 SPEED MARATHON
 
 
           Viteza excesivă, dar şi cea neadaptată la condițiile de drum constituie cauze ale producerii accidentelor rutiere, mare parte dintre acestea fiind provocate de șoferii care nu țin cont de condițiile de drum, de mediu sau de trafic și rulează cu o viteză, în limita legală, dar inadecvată.
 
Acțiunea, coordonată de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române se derulează pe drumurile publice din toată țara, polițiștii rutieri fiind în teren pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislației în domeniu.
          Controalele Poliţiilor Rutiere din Europa vizează respectarea regimului legal de viteză și reducerea numărului și gravității consecințelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condițiilor de drum și a celei excesive.
          Poliţiştii rutieri băcăuani acţionează cu aparatele radar din dotare, pe principalele artere rutiere unde s-a constatat un risc rutier ridicat din cauza vitezei excesive.
                                                                                                        
            Poliţiştii băcăuani acţionează zilnic pentru diminuarea riscului rutier. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să adapteze permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi de trafic, chiar dacă se află în localităţi sau în afara lor. Conduceţi cu multă atenţie şi răbdare!
                                                                                     
                                                                                                                                     Întocmit,
                                                                                                   Subcomisar de poliţie  

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.