IPJ BacăuSurpriza polițiștilor pentru Adina, la început de vacanță

Nr. 195 din 15 iunie 2023
                                                                                                  
ȘTIRE DE PRESĂ         
                                                                        
 
Surpriza polițiștilor pentru Adina, la început de vacanță
 
 
Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat o activitate interactivă cu elevii clasei a IVa din cadrul Școlii Gimnaziale nr.2 din comuna Măgura, temele principale fiind prevenirea bullyingului, a delincvenței juvenile și victimizării minorilor, siguranța pe internet și siguranța rutieră.
          Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, cu sprijinul Corpului Național al Polițiștilor- Consiliul Teritorial Bacău au făcut o surpriză Adinei, o elevă de 11 ani, căreia i-au oferit ghiozdan echipat cu rechizite, obiecte de îmbrăcăminte și cărți pentru lectura de vacanță. Și colegii Adinei au fost răsplătiți de polițiști cu dulciuri, baloane și rechizite.
            Implicarea cadrelor didactice de la școala din comuna Măgura, alături de polițiști a demonstrat încă o dată că, parteneriatul școală-poliție prin efort comun și coordonat, crează un spațiu sigur, dedicat studiului și performanței educaționale.
În următoarea perioadă, polițiștii împreună cu celelalte structuri ale M.A.I. vor fi prezenți în mijlocul copiilor, în cadrul școlilor de vară, a taberelor școlare sau în diverse locuri publice pentru o vacanță în siguranță.
 
VACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ!
 
        Întocmit,
Subcomisar de poliţie

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.