IPJ Bistrița-NăsăudAlcoolul și urmările lui

Nr. 80 din 5 martie 2024

 
 
BULETIN  DE PRESĂ
 
Alcoolul și urmările lui
 
La data de 4 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au intervenit la un accident rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe un drum comunal din Bistrița Bârgăului.
 
Din primele verificări, a reieșit faptul că au fost implicate două autoturisme, însă unul dintre conducătorii auto implicați, un tânăr de 22 de ani din Prundu Bârgăului se afla sub influența băuturilor alcoolice. Rezultatul testării etilotest în cazul lui a fost 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.
 
În cauză a fost întomcit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de către polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
            Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean
 
La data de 4 martie a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au fost sesizați de către o femeie, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că a fost lovită de către soțul ei.
 
În urma verificărilor efectuate la fața locului, a reieit faptul că, în aceeași zi, în cursul dimineții, un bărbat de 62 de ani din Rusu de Sus care se afla la domiciliu, pe fondul unor neînțelegeri avute, și-ar fi agresat fizic soția. Femeia nu a solicitat îngrijiri medicale.
 

În urma evaluării riscului, împotriva bărbatului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu. De asemenea, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violența în familie.
 
 

Update: Bărbat reținut de către polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud
 
La data de 4 martie a.c., bărbatul de 43 de ani din Dumitra, cercetat pentru încălcarea de către o persoană a ordinului de protecție a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud care a dispus plasarea sub control judiciar a acestuia pentru următoarele 60 de zile.
             
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.