IPJ Bistrița-NăsăudAutoturism reclamat ca sustras din Marea Britanie, depistat și indisponibilizat de polițiști

                                                                                                               Nr.135 din 23 aprilie 2024

 

BULETIN DE PRESĂ
 
Autoturism reclamat ca sustras din Marea Britanie, depistat și indisponibilizat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud
 
La data de 22 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat în posesia unui bărbat de 55 de ani din Sângeorz-Băi un autoturism, în valoare de aproximativ 15.000 de euro, care figura ca fiind sustras din Marea Britanie, din octombrie 2020.
 
Autoturismul în cauză a fost ridicat și indisponibilizat de polițiști. Totodată, în cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în cooperare cu autoritățile judiciare britanice, sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire, în vederea documentării faptelor și stabilirii vinovăţiei persoanelor implicate.
 
Tânăr cercetat pentru violență în familie, reținut de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița
 
La data de 22 aprilie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal de violență în familie, pentru care polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița s-au sesizat din oficiu, au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui tânăr bănuit de comiterea faptei.
 
În fapt, în noaptea de 20/21 aprilie a.c., polițiștii au intervenit la un scandal în familie, sesizat prin S.N.U.A.U. 112, iar din primele verificări efectuate la fața locului, s-a constatat că un bărbat de 44 de ani din Budacu de Jos ar fi fost agresat fizic de fiul lui cu care locuiește, un tânăr de 19 ani.
 
Bărbatul de 44 de ani nu a dorit să formuleze plângere, însă în urma cercetărilor efectuate și probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore.
 
În prezent, tânărul se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bistrița-Năsăud, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea dispunerii unor noi măsuri preventive.

 
Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.