IPJ BrăilaÎn urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale

89.067 din 20.02.2024
 
ACȚIUNILE POLIȚIȘTILOR PENTRU SIGURANȚA CETĂȚEANULUI
 
Poliţiştii brăileni acţionează, permanent, în municipiu şi judeţ, în mod activ și implicat în misiuni preventive de depistare a factorilor criminogeni care pot pune în pericol siguranța noastră și a comunității!
 
Ieri, 19  februarie a.c., în cadrul acțiunii BLOCADA, desfășurată în sistem integrat, polițiștii și jandarmii au desfășurat 13 acțiuni și razii pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri.
 
Acțiunile desfășurate au fost menite să identifice și să abordeze în mod eficient orice potențială amenințare pentru siguranța societății, intervenindu-se la 33 de evenimente,
28 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112.
 
Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 85 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 40.410 lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 8 permise de conducere și au ridicat 3 certificate de înmatriculare.
  •  
 
Ieri după-amiază, 19 februarie a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza municipiului Brăila ar fi avut loc un eveniment rutier.
 
Polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele date rezultând faptul că un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe strada Bărăganului, la intersecția cu aleea de acces către parcare ar fi acroșat un vehicul, ce se afla oprit în intersecție.
 
În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.
 

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând faptul că bărbatul de 63 de ani avea o îmbibație alcoolică de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.
 
Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 
Polițiștii vor continua să acționeze pe raza județului pentru prevenirea oricăror evenimente rutiere și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică!
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.