IPJ BrăilaReținuți pentru tâlhărie

Nr. 184.181 din 20.04.2023
 
IDENTIFICAȚI ȘI REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI PENTRU TÂLHĂRIE ȘI FURT CALIFICAT
 
 
La data de 19 aprilie a.c., polițisti din cadrul Poliției Municipiului Brăila - Biroul Investigații Criminale au identificat și reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore un tânăr, în vârstă de 30 de ani și o tânără în vârstă de 20 de ani, ambii din Brăila bănuiți pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și furt calificat.
 
În fapt, la data de 8 aprilie a.c., cei doi tineri, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiu, prin folosirea de amenințări asupra unei persoane, ar fi sustras două telefoane mobile.
 
De asemenea, în perioada 2022 - 30 martie 2023, tânărul ajutat de tânăra în cauză, prin escaladarea și forțarea sistemelor de asigurare, ar fi pătruns în trei imobile de pe raza municipiului de unde ar fi sustras mai multe bunuri.
 
Totodată, în perioada 05.02.2022-25.01.2023, tânărul prin tăierea sistemului antifurt ar fi sustras două biciclete din incinta unor scări de bloc, bunuri din imobilul închiriat precum și un telefon mobil și bani de la altă persoană.
 
Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal întocmit pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor de comitere a faptelor.
 
În cursul zilei de astăzi, cei doi tineri vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere legală.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.