IPJ BuzăuCercetat pentru proxenetism

Nr. 195 din 15 iunie 2023
 
 
 
CERCETAT PENTRU PROXENETISM
 
             Percheziţii la domiciliul unui tânăr bănuit de proxenetism / Poliţiştii au reținut pentru 24 de ore buzoianul care ar fi înlesnit practicarea prostituţiei. 
 
   La data de 14 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pogoanele au pus în executare un mandat de percheziţie, emis de Judecătoria Pogoanele, în localitatea Brădeanu, la domiciliul unui tânăr, de 24 de ani, bănuit de proxenetism.
În urma documentării activităţii infracţionale a bărbatului a reieșit că, în perioada 2021-2023, ar fi înlesnit practicarea prostituţiei pe teritoriul Germaniei de către o tânără, de 24 de ani, din Ialomiţa.
În urma percheziţiilor, polițiștii au ridicat înscrisuri și mai multe medii de stocare, iar un autoturism de lux a fost indisponibilizat, în vederea instituirii sechestrului asigurător.
De asemenea, în baza mandatelor de aducere, au fost conduse la sediul poliţiei 10 persoane, în vederea audierii.
Față de bărbatul de 24 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pogoanele, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.
Activităţile au beneficiat de suportul de specialitate ale Direcţiei Operaţiuni Speciale, Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor şi Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională din cadrul Poliţiei Române.
 La acțiune au participat luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.
Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum şi prezumţia de nevinovăţie.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.