IPJ BuzăuConcurs aplicativ-militar

Nr. 157 din 12 mai 2023
 
 
 

CONCURS APLICATIV MILITAR CÂŞTIGAT DE SERVICIUL PENTRU ACŢIUNI SPECIALE BUZĂU

 
În perioada 2-4 mai 2023, Batalionul 52 Operaţii Speciale a organizat concursul aplicativ militar -  Memorialul „sublocotenent (p.m.) Dumitrescu Iulian şi sublocotenent (p.m.) Vizireanu Adrian”, ediţia a III-a,  o competiție ce s-a adresat structurilor de intervenție din întreaga țară.
 
Competiția a urmărit dezvoltarea abilităților de intervenție ale polițiștilor în situații excepționale, la eveniment fiind invitați luptători din trupele speciale de intervenție din întreaga țară, atât din cadrul Ministerului Apărării Naționale, cât şi din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.
Pe parcursul competiției, luptătorii celor 7 echipe înscrise au participat la probe de anduranță fizică, de tragere cu armamentul din dotare, de îndemânare în trecerea diferitelor obstacole, în abordarea cărora sunt puse la încercare atenția, concentrarea, rezistența fizică și psihică, capacitatea de a gestiona situații deosebite și a lua decizii rapide.
În urma tuturor probelor parcurse, echipa Serviciului pentru Acţiuni Speciale care a reprezentat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a fost desemnată câştigătoarea competiţiei.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.