IPJ BuzăuPoliţiştii buzoieni continuă competiţiile organizate pentru sărbătorirea Zilei Poliţiei Române

CUPA ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE”
 
Poliţiştii buzoieni continuă competiţiile organizate pentru sărbătorirea Zilei Poliţiei Române
 
Conform calendarului activităţilor organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău pentru sărbătorirea Zilei Poliţiei Române, în ziua de 12 martie, s-a desfăşurat concursul de șah.
Concursul a fost câştigat de subcomisar de poliție Teteran Paul (Serviciul Criminalistic), celelalte două locuri ale clasamentului fiind ocupate, în ordine de agent şef principal de poliţie Boncu Valeriu (Serviciul Comunicaţii şi Informatică) și inspector principal de poliţie Stanciu Cosmin (Secția de poliție rurală Smeeni).
În ziua de 14 martie, au avut loc competițiile de table și fotbal tenis, astfel:
Din totalul celor 24 de participanți, în vârful clasamentului competiției de table s-a clasat Mateiu Ion (cadru în rezervă), urmat de Bița Vasile (cadru în rezervă) și agent șef de poliție Clinciu Răzvan (Biroul Rutier).
În ceea ce privește competiția de fotbal tenis, din 12 echipe înscrise, pe primul loc s-a clasat echipa formată din agent șef de poliție Oprea Ionuț (Serviciul pentru Acțiuni Speciale), Bița Vasile (cadru în rezervă) și agent șef adjunct de poliție Teodorescu Bogdan (Serviciul pentru Acțiuni Speciale), urmată de agent şef Poncea Adrian, agent Buzatu Camelia și agent şef Marin Relu (toți din cadrul Secției de poliție rurală Smeeni) și agent şef principal Rădulescu Daniel (Poliția de Proximitate), agent Soare Adrian (Poliția de Proximitate), respectiv  Roșu Laurențiu (cadru în rezervă).
O altă competiţie la care au fost stabiliţi învingătorii este tenisul de masă. Pe primul loc în clasamentul masculin s-a clasat comisar şef de poliţie Anghel Daniel (Biroul Ordine Publică), urmat de agent de poliție Mândruță Cătălin (Serviciul Criminalistic) și agent principal de poliţie Gavrilescu Liviu (Secția de poliție rurală Merei).
În competiţia feminină de tenis de masă, pe primul loc în clasament s-a situat agent principal de poliție Cârstescu Alexandra (Secția de poliție rurală Merei), urmată agent de poliție de Rizea Alexandra (Biroul de Investigații Criminale a Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat) și agent principal de poliție Ion Alina (Serviciul Comunicații și Informatică).
Şi la concursul de CrossFit, 5 poliţişti, atât din structuri operative, cât şi din structuri suport, au demonstrat cât de importantă este, pentru randamentul fizic, exersarea constantă a mişcărilor, într-un mediu controlat, cu sau fără greutăţi, pentru întărirea musculaturii corpului în zonele intens solicitate. Subinspector Mandu Alina, agent Ştefu Elena, agent şef Mucenic Florin, agent şef adjunct Florin Lucian şi agent Ştefan Mihail au evidenţiat faptul că acest tip de pregătire sportivă – CrossFit devine un mod eficient de a scădea riscul unei accidentări, iar corpul va arăta armonios. Cei care practică, în paralel, sporturi de performanţă pot confirma o creştere a forţei şi a vitezei de reacţie prin astfel de antrenamente.
La sportul rege, campioni au fost desemnaţi fotbaliştii Centrului Multifuncţional de pregătire Schengen, iar următoarele trei locuri au fost adjudecate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău prin colectivul poliţiei rutiere, al investigaţiilor criminale şi poliţiei de proximitate.
Activităţile au fost organizate în parteneriat cu Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual Buzău şi IPA Regiunea 1 Buzău, iar premierea câştigătorilor va avea loc în cadrul şedinţei festive organizată pentru sărbătorirea Zilei Poliției Române.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.