IPJ ClujDosar penal pentru infracțiunea de tăinuire

Nr. 209574/ 8 din 12 ianuarie 2024
 
 
ȘTIRE DE PRESĂ
 
 
Dosar penal pentru infracțiunea de tăinuire și atoutilitară indisponibilizată de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Turda
 
La data de 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda - Biroul de Investigații Criminale au depistat, cu sprijinul polițiștilor Secției 9 Poliție Rurală Turda, o autoutilitară ce figura ca fiind obiectul material al infracțiunii de înșelăciune într-o anchetă derulată în Austria.
 
În fapt, la data de 24 decembrie 2023, la nivelul Biroului de Investigații Criminale au fost furnizate date referitoare la o autoutilitară, ce s-ar afla în zona municipiului Turda, și care ar face obiectul infracțiunii de înșelăciune pe teritoriul Austriei.
 
În acest context, în urma activităților investigative și a suportului informativ furnizat de Biroul de Investigații Criminale, polițiștii Secției 9 Poliției Rurală Turda au oprit în trafic, în comuna Călărași, autoutilitara în cauza, la volanul căreia a fost identificat un bărbat, de 35 de ani, din județul Cluj.
 
Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor, iar autoutilitară, în valoare de aproximativ 30.000 de euro, a fost ridicată în vederea indisponibilizării.
 
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.
 

Schimbul de date și informații cu autoritățile austriece s-a realizat prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.