IPJ ClujReținut pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice

Nr. 847604/167 din 12 iulie 2023
 
 
ȘTIRE DE PRESĂ
 
 
REȚINUT 24 DE ORE PENTRU REFUZ SAU SUSTRAGERE DE LA PRELEVAREA MOSTRE BIOLOGICE
 
La data de 11 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 33 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.
 
În fapt, la data de 8 iulie a.c., în jurul orei 02.40, polițiștii l-au oprit în trafic pe acesta în timp ce conducea autoturismul pe strada Dorobanților din Cluj-Napoca. Bărbatul a fost testat cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, rezultatul fiind pozitiv, motiv pentru care polițiștii i-au comunicat că urmează să fie condus la o unitate medicală, pentru a-i fi prelevate mostre biologice.
 
Bărbatul nu a respectat indicațiile polițiștilor, sustrăgându-se. Ulterior, în urma activităților de cercetare, polițiștii l-au depistat, iar în baza probatoriului administrat, pe numele acestuia au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore.
 
În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.
 
 
 
***

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.