IPJ Galați Buletin informativ - 24.08.2021

Nr. 894008 din 24 august 2021
 
 
PIETONI MINORI, VICTIME ALE ACCIDENTELOR RUTIERE
 
         La data de 23 august a.c., în jurul orei 20.00, pe D.J. 251A, în comuna Matca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unui pieton.
         În urma verificărilor, s-a stabilit că victima, un minor, de 7 ani, ar fi fost acroșată de un autoturism condus de o femeie, de 29 de ani, în timp ce ar fi traversat strada prin loc nemarcat. Copilul a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale, dar nu a necesitat internarea.
         În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările concrete în care s-a produs accidentul.
 
***
 
         În aceeași zi, în jurul orei 21.30, un alt accident rutier soldat cu rănirea unui pieton, a avut loc pe o stradă, din comuna Liești.
         Și în acest caz, victimă a fost o minoră, de 5 ani, care ar fi traversat strada, prin loc nemarcat, fiind acroșată de un autoturism la volanul căreia se afla o femeie, de 25 de ani.
         Aceasta s-a deplasat, cu victima și tatăl ei, la dispensarul din comuna Tudor Vladimirescu, în urma evaluării        situației, minora fiind transportată cu ambulanța la spital.
         Întrucât conducătoarea auto a părăsit fața locului, fiind depistată, în jurul orei 22.00, în fața Spitalului Județean Galați, polițiștii au întocmit dosar penal atât pentru vătămare corporală din culpă, cât și pentru părăsirea locului accidentului.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ Galați Buletin informativ - 23.08.2021

23 Aug 2021 451

IPJ Galați Comunicat - Recrutarea și selecția candidaților pentru concursul de admitere la academia de poliție

29 Jun 2021 892