IPJ GalațiMandate de executare a pedepsei cu închisoarea

Nr. 3044319 din 12 iulie 2023
 
EVENIMENT RUTIER
 
         La data de 11 iulie 2023, în jurul orei 11:37, pe strada Gorunului, din municipiul Galați, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită.
         Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, s-a stabilit că un bărbat, cu vârsta de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gorunului, în dreptul unui bloc de locuințe, la efectuarea manevrei de mers înapoi, ar fi surprins și accidentat un bărbat de 71 de ani, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis.
         Victima a fost preluată și transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate.
          La testarea alcoolscop a conducătorului auto rezultatul a fost negativ, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.
 
***   
        
MANDATE DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA
 
         La data de 11 iulie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Galați – Biroul Urmăriri, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Rurală Frumușița, ca urmare a verificărilor și investigațiile efectuate, au depistat și reținut pe raza comunei Frumușița, un bărbat cu vârsta de 26 de ani, față de care Judecătoria Târgu Bujor a emis la data de 08.07.2023 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta a fost condamnat la 1 an și 435 de zile de închisoare pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
         Cel în cauză a fost condus la Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați, în vederea executării pedepsei.
        
         În cursul aceleași zile mai sus menționată, polițiștii din cadrul Biroului Urmăriri au depistat și reținut pe raza municipiului Galați, un bărbat de 35 de ani, față de care Judecătoria Galați a emis la data de 05.07.2023 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
         Și acesta a fost condus la Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați, în vederea executării pedepsei.
 
***   
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ GalațiMandate de executare a pedepsei cu închisoarea

14 Mar 2024 508

IPJ GalațiMandate de executare a pedepsei cu închisoarea

30 Jan 2024 401

IPJ GalațiDepistați la volan fără permis de conducere, dar și sub influența alcoolului sau a altor substanțe

19 Apr 2023 722

IPJ Galați Buletin informativ - 15.06.2021

15 Jun 2021 666