IPJ GalațiPersoanele depistate au fost conduse și încarcerate în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați, în vederea executării pedepsei

Nr. 3044347 din 15 noiembrie 2023
 
 
 
EVENIMENT RUTIER
 
 
         La data de 14 noiembrie 2023, în jurul orei 12:44, la intersecția dintre strada Rizer cu strada Traian, din municipiul Galați, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.
         Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați care s-au deplasat la fața locului au stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 46 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un motoscuter pe strada Rizer, având direcția de deplasare dinspre strada Bucovinei către strada Traian, ar fi pătruns în intersecția cu aceasta și a intrat în impact cu un autoturism, care era condus regulamentar de o femeie, cu vârsta de 40 de ani, din municipiul Galați, care circula pe strada Traian, dinspre strada Cezar către strada Basarabiei.
         În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea bărbatului care a fost preluat și transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
         La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ în ambele cazuri, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.
 
 
***
 
        
 
        

MANDATE DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA
 PUSE ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTI
 

         În cursul zilei de 14 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Biroul Urmăriri au depistat și reținut două persoane, față de care instanțele de judecată au emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea după cum urmează:
         Prima persoană, un bărbat, cu vârsta de 49 de ani, din satul Pupezeni, comuna Bălășești, județul Galați, a fost depistat pe raza localității de domiciliu cu sprijinul polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Bălășești. Acesta fost condamnat de Judecătoria Bârlad, la data de 09.11.2023, la o pedeapsă de 4 ani închisoare într-o cauză penală în care a fost judecat pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
         A doua persoană, un bărbat, cu vârsta de 26 de ani, din municipiul Tecuci, județul Galați, a fost depistat pe raza localității de domiciliu. Acesta fost condamnat  de Tribunalul Galați, la data de 08.11.2023, la o pedeapsă de 2 ani și 7 luni închisoare într-o cauză penală în care a fost judecat pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.
 
          Persoanele depistate au fost conduse și încarcerate în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați, în vederea executării pedepsei.
                  
***
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.