IPJ GalațiVătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Nr. 44329 din data de 27 februarie 2024
 
                                                                                     
                                                                                                                                                                 
EVENIMENT RUTIER
 
 
  La data de 26 februarie 2024, în jurul orei 14:20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au fost sesizați cu privire producerea unui eveniment  rutier pe strada Vasile Lupu, din comuna Matca, județul Galați, din care a rezultat vătămarea corporală a unei persoane.
            Polițiștii au stabilit că un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Matca, județul Galați, în timp ce conducea o motocicletă pe strada menționată, deplasându-se dinspre centrul comunei, într-o intersecție cu circulație nedirijată, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa pe strada Petre Ispirescu către strada Vasile Lupu, condus de o femeie de 41 de ani, din aceeași localitate. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a motociclistului care a fost transportat la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci, unde a primit îngrijiri medicale.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au mai stabilit că bărbatul implicat în accident nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În acest context, au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
***

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ GalațiBărbat reținut pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului

13 Sep 2023 471

IPJ GalațiDosar penal pentru vătămare corporală din culpă

18 May 2023 672

Oficial de la IPJ Galați, despre accidentul feroviar Dosar penal pentru distrugere sau semnalizare falsă, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă (FOTO)

26 Mar 2023 1335

Imagini cu puternic impact emoțional! Adolescent pe bicicletă spulberat de un autotren. Unde a avut loc accidentul rutier (VIDEO)

24 Jun 2022 1577

IPJ Galați Buletin informativ - 13.10.2021

13 Oct 2021 793