IPJ Giurgiu La volan, fără drept de a conduce

LA VOLAN, FĂRĂ DREPT DE A CONDUCE

La data de 27 septembrie a.c., ora 21.10, pe strada Decebal, din municipiul Giurgiu, polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control un bărbat, de 30 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism.
În urma verificărilor efectuate în baza de date, a reieșit faptul că acesta avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice. 
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal în care sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat.

EDUCAȚIE RUTIERĂ LA O UNITATE DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN JUDEȚUL GIURGIU
 
La data de 27 septembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutierau desfășurat activități informativ-educative la Liceul Tehnologic Tiu Dumitrescu, din localitatea Mihăilești, județul Giurgiu.
Astfel, la activități, polițiștii au dezbătut teme privind semnificatia indicatoarelor rutiere, precum și despre principalele reguli de circulație ce trebuie respectate în calitate de pietoni, pe timpul deplasării la/de la școală, în scopul reducerii victimizării prin implicarea în evenimente rutiere.
O activitate deosebită pentru elevi a fost prezentarea Laboratorului de Educație Rutieră. Copiii au adresat întrebări, iar polițiștii au răspuns curiozităților acestora și le-au împărtășit din experiența lor.
De asemenea, au fost prezentate aspecte în vederea prevenirii violenței și bullying-ului, astfel încât elevii să adopte un comportament corespunzător în unitatea de învățământ, cât și în relațiile sociale.
Reamintim faptul că, zilnic, echipaje de poliție sunt prezente în zona intrărilor în școli, în intervalele orare în care se efectuează intrarea și ieșirea de la cursuri, pentru prevenirea evenimentelor rutiere în care aceștia pot fi implicați.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Testat pozitiv la substanțe psihoactive. Unde a fost depistat șoferul drogat

08 Oct 2023 826