IPJ GiurgiuMai multe informații despre condițiile de recrutare

Nr. 7602/384 din 1 noiembrie 2023
 
ȘTIRE DE PRESĂ
 
FII TU EROUL DIN SPATELE UNIFORMEI DE POLIȚIST!
 
Astăzi, 1 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au desfășurat activități în scopul promovării meseriei de polițist, precum și de informare despre modalitățile de admitere în cadrul unei unități de învățământ din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.
 
Nu au lipsit subiectele legate de uniforma de poliție, viața de zi cu zi a unui polițist, specializările în profesie sau importanța relaționării cu cetățeanul.
 
Tinerilor interesați li s-a explicat faptul că polițistul luptă împotriva criminalității și infracțiunilor, menține ordinea publică și securitatea personală a cetățenilor, oferindu-le și exemple din experiența acestora.
 
Polițiștii le-au prezentat diversele activități pe care le desfășoară, care sunt drepturile, dar și obligațiile polițiștilor,  precum și condițiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru admiterea în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne.
 
Totodată, polițiștii le-au adus la cunoștință faptul că documentele necesare înscrierii se trimit, exclusiv în format electronic, pe adresa de e-mail a unității, respectiv resurseumane@gr.politiaromana.ro, până la data de 05 noiembrie a.c., inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.
 
Mai multe informații despre condițiile de recrutare, modelele documentelor și despre alte neclarități referitoare la admiterea în școlile de agenți de poliție, pot fi accesate gratuit pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, la secțiunea ”Carieră – ”Admitere instituții învățământ”.
 

De asemenea, pentru detalii referitoare la sesiunea de recrutare la nivel național, accesați gratuit link-ul https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/.
 
Mult succes candidaților!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE - Prejudiciu de un milion de euro Percheziţii la contrabandiştii de tutun

29 May 2014 1661