IPJ IalomițaBărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia

Nr. 12174 din 09 Aprilie 2024
 

BULETIN INFORMATIV

 
 
           Polițiștii rutieri au acționat în ultimele 24 de ore folosind sistemul mobil de scanare eficient și rapid prin intermediul aplicației eDAC privind verificarea documentelor de identitate, având ca scop prevenirii producerii de evenimente rutiere și a consumului de alcool sau substanțe interzise la volan.
Astfel, polițiștii rutiri au depistat în trafic doi bărbați în vârstă de 23 și 46 de ani, din comuna Movilița, respectiv comuna Moroieni, în timp ce conduceau autoturisme aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
 
În urma testării cu aparatele din dotare, au reieșit alcoolemii de 0,76 și 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat fiind ulterior transportați la cele mai apropiate unități spitalicești pentru recoltarea mostrelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
Polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
***
 
Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de polițiști
 
La data de 08 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Slobozia.
 

Acesta a fost condamnat de Judecătoria Sinaia la o pedeapsă de 1 an și 6 luni de închisoare, pentru săvârșirea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.
 
Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia.
 

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.