IPJ Ialomița Comunicat de presă - Angajări sursă externă - 16.11.2021

Nr. 110609 din 16 Noiembrie 2021
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ
 
POSTURI  SCOASE LA CONCURS DIN SURSĂ EXTERNĂ
 
 
Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița scoate la concurs 4 posturi de ajutor șef de post, 1 de agent în cadrul structurii de Financiar Contabilitate, 2 posturi agent în cadrul Serviciului de Comunicații și Informatică, 1 post de agent în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și un post de ofițer inginer comunicații, prin încadrare directă din sursă externă. Înscrierile se fac exclusiv online la adresa de e-mail sursaexterna@il.politiaromana.ro.
 
Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc, pe site-ul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, în secțiunea carieră/posturi-scoase-la-concurs.
 
Înscrierile se fac în perioada 15 – 24 noiembrie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.
 
Listele candidaturilor validate/invalidate vor fi publicate, la data de 17 decembrie a.c., pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, respectiv il.politiaromana.ro
 
În perioada 15 – 19 decembrie, în cazul celor 4 posturi de ajutor de șef de post, candidații ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice.
 
La data de 23 decembrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

 
SUCCES TUTUROR CANDIDAȚILOR!
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.