IPJ Ialomița Comunicat de presă - La datorie pentru siguranța comunității

Nr. 110470 din 23 August 2021
 
 
 
LA DATORIE PENTRU SIGURANȚA COMUNITĂȚII
 
 
În zilele de 21 și 22 august a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au continuat acțiunile desfășurate pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, combaterea faptelor antisociale și a infracțiunilor, dar și pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile impuse în contextul pandemiei de COVID-19.
 
Pe parcursul ultimelor 48 de ore, polițiștii au fost solicitați să intervină la 239 evenimente, dintre care 211 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, totodată, fiind sesizate 22 infracțiuni.
 
De asemenea, în cadrul acțiunilor organizate în contextul pandemiei de COVID-19, polițiștii au legitimat 1.031 de persoane, au verificat 133 de locații și societăți comerciale și au controlat peste 8 de mijloace de transport persoane.
 
Totodată, polițiștii au organizat acțiuni pentru creștere gradului de siguranță în trafic, iar ca măsură complementară au reținut 16 permise de conducere și 8 certificate de înmatriculare.
 
Pentru nerespectarea măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, forțele de ordine au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, în valoare de 15.000 de lei, în cazul unor persoane identificate că nu au respectat măsura izolării la domiciliu și nu au respectat măsurile de protecție individuală.
 
De asemenea, pe parcursul zilei de ieri, polițiștii ialomițeni au aplicat în total 451 de amenzi, în valoare de peste 196.000 de lei.

 
În continuare, forțele de ordine sunt la datorie, acționând permanent pentru siguranța cetățenilor.
 

Un bărbat de 40 de ani, din orașul Țăndărei, a fost depistat pe raza localității de domiciliu având asupra sa un obiect tăietor.
 
Cel în cauză a fost condus la sediul Poliției Orașului Țăndărei, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.