IPJ IalomițaPeste 25 kg de pește confiscate de polițiștii

                                                                                                       Nr. 102084  din 11 Aprilie 2023
 
 
 
         
                Peste 25 kg de pește confiscate de polițiștii
 
Politiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, au depistat în data de 10 aprilie a.c., doi bărbați de 43 de ani și de 38 de ani, ambii din localitatea Bordușani, în timp ce comercializau pește.
 
În urma verificărilor efectuate de către polițiști, a rezultat faptul că cei doi barbați dețineau autorizație pentru pescuit comercial, însă nu ar fi avut documente legale pentru comercializare.
 
Cantitatea de 26,2 kg pește, a fost confiscată și predată către Asociația Pescados  din localitatea Bordușani.
 
În cauză s-a întocmit dosar penal, făcându-se cercetări pentru săvârșirea  infracțiunilor de „pescuitul prin orice metode al reproducătorilor în perioada de prohibiție „ și deținerea, transportul,sau comercializarea fără documente legale a peștelui .
 
 
 

 
 

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice
 
În cursul zilei de ieri, polițiștii ialomițeni, au depistat în trafic, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 41 de ani, în timp ce conduceau autoturisme fără a respecta normele privind circulația pe drumurile publice.

 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că doi dintre conducătorii auto, un bărbat de 26 de ani, din localitatea Bărbulești, și un barbat de 21 de ani din localitatea Grindu, ar fi condus  autoturisme fără a fi înmatriculate.
 
De asemenea, polițiștii  au depistat în trafic și un bărbat de 41 de ani, din municipiul Slobozia, în timp ce conducea autoturismul aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul etilotestului indicând o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Conducătorul auto a fost transportat la cea mai apropiată unitate spitalicească pentru recoltarea mostrelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit dosare penale în toate cele trei cazuri.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.