IPJ Ialomița Peste 63,4 kg de pește confiscate

Nr. 102244 din 07 Noiembrie 2023
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
 
Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice
Astăzi, 07 noiembrie a.c., în jurul orelor 05.00 polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Țăndărei au depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 45 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului Țăndărei, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul etilotestului indicând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior transportat la cea mai apropiată unitate spitalicească pentru recoltarea mostrelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
* * *
La data de 06 noiembrie a.c., în jurul orei 15:30, polițiștii din cadrul Secției nr.5 Poliție Rurală Jilavele, au oprit în trafic, pe raza comunei Maia, un bărbat în vârstă de 44 de ani, în timp ce conducea un tractor agricol neînregistrat.
Polițiștii au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neîmatriculat”.
                                                            * * *
           Peste 63,4 kg de pește confiscate de polițiștii ialomițeni
 
În cursul zilei de 06 noiembrie a.c., în jurul orelor 09.30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliției Rurală Coșereni, au depistat în flagrant delict, pe DJ201, un conducător auto, în vârstă de 45 de ani, din comuna Bărcănești, în timp ce transporta într-un autoturism pește din specia novac, fără a deține documente de proveniență.
În urma verificării autovehiculului, polițiștii au constatat faptul că  în interiorul acestuia se aflau 63,4 de kilograme de pește, care a fost denaturat și transportat la sediul  D.S.V.S.A. Ialomița  în  vederea neutralizării.
 

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ”deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și a altor viețtuitoare acvatice”.”
 
 
         

 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.