IPJ IalomițaPoliţiştii ialomițeni acţionează permanent

                                                        Nr. 12092 din 06 Februarie 2024
 
 

BULETIN DE PRESĂ

 
 
La data de 05 februarie a.c., polițiștii rutieri au depistat în trafic, doi șoferi în vârstă de 53, din comuna Bordușani, respectiv municipiul Slobozia în timp ce conduceau autoturisme fără a deține permise de conducere pentru vreo categorie de vehicule.
 
Polițiștii au întocmit dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor deconducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
 
***
 
În cursul nopții de 05 februarie a.c., în jurul orei 04:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier au oprit, pentru verificări, un șofer în vârstă de 29 de ani, din comuna Stelnica.
 
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul din dotare, rezultatul etilotestului indicând o valoare de 0,34 mg/alcool pur în aerul expirat, totodată la testarea cu aparatul din dotare  au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consmului unor substanțe interzise.
 
Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
 
***
 
În cursul zilei de 06 februarie a.c., în jurul orei 01:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier au oprit, pentru verificări, un șofer în vârstă de 28 de ani, din municipiul Slobozia.

 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române a reieșit că șoferul  conducea un autoturism având dreptul de conducere suspendat.
 
În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având dreptul de a conduce cu restricții-suspendat”.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ IalomițaPoliția Municipiului Urziceni și Poliția Orașului Fierbinți-Târg au efectuat o acțiune cu forțe mărite

05 Apr 2024 350

IPJ IalomițaPoliţiştii ialomițeni acţionează permanent

19 Mar 2024 392

IPJ IalomițaPoliţiştii ialomițeni acţionează permanent

21 Feb 2024 310

IPJ IalomițaPoliţiştii ialomițeni acţionează permanent

05 Feb 2024 416

IPJ IalomițaPoliţiştii ialomițeni acţionează, permanent

23 Jan 2024 401