IPJ IalomițaRazie în orașul Țăndărei

                                                        Nr. 12121 din 23 Februarie 2024
 

RAZIE ÎN ORAȘUL ȚĂNDĂREI

 
La data 22 februarie a.c., polițiștii au organizat în orașul Țăndărei o acțiune preventiv-reactivă, cu efective mărite, având ca scop prevenirea și combaterea unor situații de risc și menținerea și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.
 
În acest sens, s-a acționat în zonele în care se înregistrează aglomerări de persoane, pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale, a faptelor cu violență, dar și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, fiind organizate 4  filtre rutiere.
 
În intervalul orar 05:00 – 09:00 polițiștii au legitimat 168 de persoane, au fost verificate 74 de autoturisme și au fost efectuate testări cu aparatele etilotest și cu cele utilizate pentru depistarea substanțelor psihoactive din organism.
 
În acest context, au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.930 de lei, cele mai multe dintre acestea fiind aplicate pentru încălcarea prevederilor O.U.G.nr.195/2002, privind circulația pe drumurile publice.
 
Ca măsură complementară a sancțiunilor constatate, polițiștii au ridicat 2 certificate de înmatriculare.
 
De asemenea, polițiștii au pus în executare 7 mandate de percheziție domiciliară și au pus în aplicare 5 mandate de aducere în cadrul a 7 dosare penale privind săvârșirea de infracțiuni de furt și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețeaua electrică pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.
 
În cadrul acțiunii au fost angrenați polițiști de la structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, arme, explozivi și substanțe periculoase, transporturi și luptătorii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale.
Alături de polițiști au acționat și efectivele din cadrul Inspectoratelor Județeane de Jandarmi Ialomița și Constanța.
Polițiștii ialomițeni vor asigura, în continuare, o prezență constantă în stradă și în zonele aglomerate,  în vederea menținerii unui climat de liniște și siguranță în comunitate.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.