IPJ SibiuCercetat penal pentru acte de violență, un medieșean a fost reținut

 Nr. 230 din 25 august 2023
BULETIN DE PRESĂ    
 
Cercetat penal pentru acte de violență, un medieșean a fost reținut
La data de 24 august a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut un medieșean în vârstă de 34 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.
În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 13 august a.c., în jurul orei 04,30, în timp ce se afla în incinta unui local de pe raza municipiului Mediaș, ar fi agresat-o fizic pe o femeie care îl însoțea, în vârstă de 35 de ani, tot din mun. Mediaș.
Femeia ar fi fost lovită cu pumnii în zona feței și a picioarelor, necesitând peste 50 de zile de îngrijiri medicale.
În baza probatoriului administrat, polițiștii medieșeni au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente pentru a dispune măsuri preventive în consecință.
Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.
 
Transport ilegal de material lemnos
La data de 24 august a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat au desfășurat o acțiune specifică pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților din domeniul silvic, pe raza de competență.
Cu această ocazie, în jurul orei 19,00, pe raza localității Poiana Sibiului, polițiștii au oprit pentru control o autoutilitară la volanul căreia a fost identificat un bărbat în vârstă de 50 de ani, domiciliat în Jina.
În urma controlului autoutilitarei s-a constatat că bărbatul transporta cantitatea de 2,5 mc de material lemnos, esență de mesteacăn, fără a deține documentele legale de proveniență și transport.
Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar masa lemnoasă a fost confiscată și predată reprezentanților ocolului silvic competent în zonă.
 
Fără permis

La data de 24 august a.c., în jurul orei 22,30, în Cisnădie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au oprit pentru control o autoutilitară condusă pe strada Unirii de către un localnic în vârstă de 63 de ani.
În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.