IPJ SibiuCercetat pentru încălcarea măsurilor din ordinul de protecție și agresiune împotriva fostei concubine

Nr. 78 din 9 aprilie 2024
 
BULETIN DE PRESĂ
 
Cercetat pentru încălcarea măsurilor din ordinul de protecție și agresiune împotriva fostei concubine, un bărbat a fost reținut
La data de 8 aprilie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au reținut un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Merghindeal, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcare a măsurilor dispuse printr-o hotărâre judecătorească, respectiv violență în familie.
În fapt, la data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 21.00, contrar măsurilor impuse prin ordinul de protecție emis împotriva sa de Judecătoria Agnita, bărbatul s-ar fi deplasat la locuința fostei concubine, în vârstă de 35 de ani, din Merghindeal, și ar fi agresat-o fizic, lovind-o în zona capului.
În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Agnita, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita.
 
Infracțiuni la regimul rutier
La data de 8 aprilie a.c., în jurul orei 20.00, în municipiul Sibiu, polițiștii Secției de Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Calea Dumbrăvii de către o femeie în vârstă de 62 de ani, din Cisnădie.
În urma verificărilor efectuate a rezultat că termenul de valabilitate a autorizației de circulație provizorie a autoturismului este expirat, motiv pentru care  polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.
 
La data de 8 aprilie a.c., în jurul orei 20.00, în orașul Cisnădie, polițiștii rutieri au oprit un autoturism condus pe strada Șelimbărului, autoturism al cărui conducător auto, un localnic în vârstă de 30 de ani, a fost depistat încălcând marcajul longitudinal continuu care separă cele două sensuri de mers.
În urma testării șoferului cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
Întrucât aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, șoferul  a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.
În cauză, la nivelul Poliției Orașului Cisnădie, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.